komunie

I Kolacja

  • I danie - Krem ze świeżych pomidorów z dodatkiem papryki
  • Danie główne -kotlet De Vollay, ziemniaki z wody, dwa rodzaje surówek

Deser

  • ciasto deserowe

Zimna płyta w formie stołu szwedzkiego

       1. Półmisek mięs

  • schab ze śliwką
  • schab z kiełbasą
  • karczek pieczony

       2. Półmisek serów

  • Ser gouda
  • Ser wędzony
  • Ser salami
  • Sery pleśniowe

       3. Półmisek wędlin

  • Szynka wiejska
  • Polędwica sopocka
  • Salami
  • Baleron
     
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Tymbaliki drobiowe
  • Śledzie na pikantno
  • Śledzik po żydowsku
  • Grzybki marynowane, papryczka, ogóreczki
  • Sałatka z wędzonego kurczaka
  • Sałatka grecka
  • Pieczywo, masło

Kolacja II

  • Gulasz na pikantno z pieczywem

Kolacja III

  • Żurek z białą kiełbasą


Kawa, herbata - bufet bez ograniczeń

Napoje zimne bez ograniczeń:

  • coca cola, sprite,
  • woda mineralna gazowana i niegazowana
  • soki i napój owocowe ( 3rodzaje )

Okrąglak Residence Sosnowiec - komfortowe noclegi.

ul. Narutowicza 59  Sosnowiec 

BAL „ANDRZEJKOWY” 99zl/os.

MENU

OPRAWA MUZYCZNA  -  ZESPÓŁ TALIZMAN